Enkelin viesti

Share |

Lauantai 21.4.2012 klo 13:52 - pikku-maria


enkeli2.gif

Minä olen sinun enkelisi. Taivaasta tullut.

Iloisena katson matkaasi maan päällä. Sydän rakkautta täynnä katson sinun kasvamistasi, sinun kehittymistäsi. Minä olen sinusta ylpeä. En ole ylpeä siksi, että täytät sielunsuunnitelmaasi täällä vaan siksi, että yrität enemmän. Mutta sinun ei tarvitse kiirehtiä, aikaa on tarpeeksi kaikille suunnitelmillesi ja unelmillesi. Olet avautunut minun rakkaudelleni ja innokkaasti minä valan sinuun tätä universaalista valoamme. Iloitsen yhteydestämme ja siitä, että olet avoinna minun rakkaudelleni.

Toivon vielä, että lakkaisit epäilemästä. Elämä kantaa. Asiat tapahtuvat aina oikeaan aikaan, emme voi kiirehtiä Jumalan suurta aikataulua. Hätäilemisellä vaan ohitamme monia asioita, jotka on tarkoitettu koettaviksi ja nähtäviksi. Älä hätäile vaan luota.

Minä olen sinun kanssasi joka hetki. Myös silloin kuin olet väsynyt, surullinen tai pettynyt. Älä koskaan tunne huonoa omatuntoa noista tunteista. Myös ne kuuluvat ihmisen arkeen, ne ovat osa ihmisyyttä. Aina ei tarvitse jaksaa.

Älä yritä liikaa olla enkeleiden kaltainen, sillä meidän elämämme poikkeaa suuresti toisistaan. Me enkelit olemme vapaita kaikista maallisista rasitteista, meidän on helpompi olla yhteydessä Jumalaan joka hetki. Sinulla on tärkeä merkitys ihmisenä, jokaisella ihmisellä on tärkeä merkitys. Ihmisyys on huima haaste oppia ja kehittyä, älä koskaan väheksy sitä tai tunne sen takia itseäsi huonommaksi.

Sinun on tarkoitus olla rajallinen, jotta oppisit kärsivällisyyttä ja muita ihmisyyden tuomia oppiläksyjä. Ihmisenä oleminen on mahtava kokemus, älä hukkaa sitä kaipaamalla liiaksi tänne valon maailmaan.

Kun verho väliltämme väistyy, huomaat että ihmisen elo maan päällä on loppujen lopuksi aika lyhyt kaari kehityksessämme. Ota siitä nyt kaikki irti! Minä tuen sinua parhaani mukaan ja valan sinuun uskoa ja rakkautta sen mukaan, mitä tarvitset. Taivas on mukanasi maan päällä joka hetki.

Minä olen kanssasi joka hetki.

Avainsanat: Viesti enkeliltä, kanavointi,


Kommentit

21.4.2012 16:11  Kevät

Kiitos viestin välittämisestä. Kannattaa muistaa...

30.4.2012 12:34  Savannaah-Asta

Niin, on ihanaa tietää, ettei meidän tarvitse kulkea täällä yksin!
Ihanaa kevättä sinulle ja enkeleitä poluillesi!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini